fbpx

United Screens in Suomen maajohtajaksi Sami Törmä

United Screens in Suomen maajohtajaksi Sami Törmä

United Screens in Suomen maajohtajaksi Sami Törmä 150 150 United Screens

United Screensin liiketoimintaa Suomessa ryhtyy vetämään Sami Törmä. Törmä on aiemmin työskennellyt Schibsted Media Groupilla ja Googlella.

United Screens on Pohjoismaiden suurin YouTube-videoverkosto eli ns. Multi Channel Network. Se on perustettu vuonna 2013 Ruotsissa, ja Suomessa yhteistyö mainostajien, brändien ja mediatoimistojen kanssa alkoi vuoden 2015 alkupuolella. Törmän tehtäviin kuuluu nyt kehittää United Screensin palvelutarjoamaa edelleen suomalaisten brändien ja mainostajien tarpeisiin ja tuoda Suomen markkinoille parhaita paloja muualta Pohjoismaista. Törmä toimi aiemmin Schibsted Media Groupin Tori.fi:ssä markkinointi- ja viestintäjohtajana.

– Olen vaikuttuneena seurannut United Screensin toimintaa sen perustamisesta saakka. Samalla olen saanut aiemmin mainostajabrändinkin edustajana todistaa YouTube-kulttuurin kasvua ja sitä, kuinka aivan erityislaatuinen suhde sisältöä tuottavien ja heitä seuraavan suomalaisen yleisön välillä on, Törmä sanoo.

– Suomen markkinalla on runsaasti kasvunvaraa, kun mainostajat ja brändit toden teolla havahtuvat online-videon ja vaikuttajien kanssa tuotettujen sisältökonseptien voimaan. On kiinnostavaa olla mukana rakentamassa kasvua, kun ala kehittyy edelleen ja esimerkiksi live-streamaus yleistyy ja YouTube laajenee myös musiikki- ja audio-alustana. Samalla varttuneemmankin polven tubettajia alkaa ilmestyä kuvaan, eivätkä maiden rajat enää määrittele yleisöä. Tämä tiimi on jo vuosien ajan kartuttanut kokemusta erittäin onnistuneesta kaupallisesta yhteistyöstä mainostajien ja tubettajien välillä, Törmä jatkaa.

– Samin tulo United Screensille osuu erittäin hyvään ajankohtaan. Siirtymä offlinesta entistä vahvemmin onlineen luo suuria mahdollisuuksia, ja median käyttö muuttuu voimakkaasti. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2015 ja uskomme, että markkina jatkaa erittäin voimakasta kasvua. Tulemme palkkaamaan Suomeen useampiakin uusia työntekijöitä, United Screensin toimitusjohtaja ja perustaja Malte Andreasson sanoo.

United Screensin YouTube-verkostossa on yli 500 tubettajaa ja 350 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Vuonna 2016 United Screensin liikevaihto oli Pohjoismaissa yhteensä 8.3m euroa. Suomen verkoston tubettajia ovat mm. Thomas Böckerman, A-Lapset ja Mauton. Muita Suomessa suosittuja United Screensin tubettajia ovat esimerkiksi norjalainen PelleK ja ruotsalainen Katrin Berndt.

Lisätietoja:
Sami Törmä
Country Manager Finland, United Screens
storm@unitedscreens.com
+358 50 357 8442

Jessica Westin
Head of Communications, United Screens
jessica@unitedscreens.com
+46 70 279 21 10