Lär känna United Screens nya sälj-teamleads

Lär känna United Screens nya sälj-teamleads

Lär känna United Screens nya sälj-teamleads 2976 1984 United Screens

Låt oss presentera våra nya teamleads på säljavdelningen på United Screens: Sannah Bjerkeryd, Michael Lindqvist och Patric Björn!

– Det är så roligt att bli en del av Nordens största online video- och influencernätverk! Jag ser fram emot att jobba med marknadens bästa kunder och produkter samt med Sveriges största influencers, säger Sannah Bjerkeryd.

Sannah, Michael och Patric kommer att jobba som team leads för olika delar av säljteamet, samtidigt som de själva kommer att ha kundkontakt.

– Jag ser så mycket fram emot att vara med och utveckla United Screens säljstyrka samt erbjudandet gentemot kunder, annonsörer och byråer. Det här kommer bli ett spännande och väldigt roligt uppdrag, säger Michael Lindqvist.

– Jag har varit en del av säljteamet på United Screens sedan årsskiftet så jag har en bra inblick i verksamheten och vad vi kan göra för att möta marknadens stora intresse för influencer marketing och brand safe-annonsering på Youtube, säger Patric Björn.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Sannah här, Michael här och Patric här!

Sannah Bjerkeryd, Patric Björn och Michael Lindqvist.