Vår vd Natalie Tideström Heidmark medverkan under Almedalsveckan

Vår vd Natalie Tideström Heidmark medverkan under Almedalsveckan

Vår vd Natalie Tideström Heidmark medverkan under Almedalsveckan 1200 630 United Screens

Ska du vara på Almedalsveckan i Visby nu med start på söndag 30 juni? Då får du inte missa när vår vd, Natalie Tideström Heidmark medverkar i panelen “Smygreklamen exploderar i sociala medier – men vem bär ansvaret?” 1 juli kl 11.00 – 11.45.

Beskrivning av panelen: “Influencers och Youtubers riktar sig ofta till en yngre målgrupp så vad händer när dessa både blir reklamskapare och reklambärare? Nordicoms undersökning visar att 88 procent av barnen inte kan se när det är ett reklaminlägg så hur kan det förändras? Är reglerna för otydliga? Vem har ansvaret?”

Våra influencers Margaux Dietz och Gustav “Jävligt gott” Johansson är även de på plats i Almedalen. Vill du se dem prata om sina specialämnen så kan vi rekommendera följande paneler: