Trendspaning på Youtube: Annonsering med anpassade videoproduktioner

Trendspaning på Youtube: Annonsering med anpassade videoproduktioner

Trendspaning på Youtube: Annonsering med anpassade videoproduktioner 1919 1080 United Screens

Tillsammans med våra trendexperter har vi rannsakat Youtube för att se vad som är populärt på plattformen just nu, och därmed vilket innehåll som fungerar bäst för influencers, annonsörer och varumärken.

En trend som vi ser växer allt mer på Youtube är annonsering med egenproducerade videoproduktioner som är specifikt anpassade till de olika annonsformaten: bumper, pre-roll och trueview. Vi ser att det är allt viktigare att anpassa varumärkens reklamfilmer utifrån plattform och annonsformat istället för att använda en och samma på alla annonsytor – och det ger också en högre effekt på annonseringen!

Vi på United Screens har en egen produktionsavdelning som vet vad som fungerar vid produktion av reklamfilmer på Youtube. Kontakta oss om du behöver hjälp att producera egna reklamfilmer!