Trendspaning på Youtube: Youtube-kanaler och videos med nischade teman

Trendspaning på Youtube: Youtube-kanaler och videos med nischade teman

Trendspaning på Youtube: Youtube-kanaler och videos med nischade teman 1036 494 United Screens

En trend som fortsätter att växa sig ännu starkare på Youtube är kanaler och videos med specifikt nischade teman. Två profiler som använder sig av denna trend och som får flera hundratusentals organiska visningar per video är Lisa Anckarman och Uppdrag: Mat (Mauri Hermundsson).

Lisa Anckarman är en stylist och influencer som för bara några månader sedan startade ett nytt tema på sin Youtube-kanal som går ut på att hennes tittare får följa med när hon stylar svenska influencers och kändisar, och tar deras stil till en helt ny nivå. Lisa är ett riktigt proffs på styling, vilket även avspeglar sig i hennes visningar. Videon när hon stylar Therése Lindgren är idag uppe i över 540 000 visningar!

Uppdrag: Mat (Mauri Hermundsson) är relativt ny på Youtube och har redan toppat trendinglistan flera gånger med sina otroligt populära matvideos. På Mauris kanal får tittarna följa med honom på olika uppdrag när han besöker nya platser och testar maträtter i alla dess former, vilket har lett till över en miljon organiska visningar på flera av hans videos.