Ny Sales Manager i Norden — Olivia Lindahl

Ny Sales Manager i Norden — Olivia Lindahl

Ny Sales Manager i Norden — Olivia Lindahl 779 779 United Screens

Vi är glada att presentera vår nya Sales Manager Nordics: Olivia Lindahl. Olivia har arbetat hos oss som säljare/kundansvarig på United Screens i över två år. Olivia kommer att ansvara för våra nordiska team och kommer att ha Anders Vesterlund som närmaste chef. Vi passade på att fråga Olivia om hennes nya roll:

– Det är så roligt att ha fått det här stora förtroendet! Jag har jobbat som kundansvarig på United Screens sedan 2017, så det här känns jättekul och som ett steg i rätt riktning för mig. De senaste månaderna har jag haft en coachande roll för våra nordiska kontor, och att nu gå in som ansvarig känns superroligt då det finns ett sånt stort intresse i hela Norden för våra två produkter, influencer marketing och brand safe reklamfilm på Youtube, säger Olivia Lindahl.

Vill du ha offerter på kampanjer i hela Norden så är du varmt välkommen att kontakta Olivia här!